Category Archives: News

Timetable

Dear teachers and students, the timetable is updated.
Please check your schedule in the links below.

Timetable

Last Chance to Enroll !!!

Shfrytëzoni mundësinë e fundit për tu bërë pjesë e familjes sonë.

Testoni veten me pyetje nga dituria e përgjithshme, dhe fitoni zbritje deri në 40%.

IQ CHALLENGE – Extra

Shkolla Mehmet Akif në Gjakovë ju jep mundësinë edhe njëherë nxënësve të klasave 5, 6, 7, 8 dhe 9 për pjesëmarrje në garën e inteligjencës IQ CHALLENGE. Testi do të mbahet online me 6 Qershor të shtunën në ora 13:00.
Të gjithë ata që kanë pasur probleme teknike në kyqje mund të jenë pjesë e garës.

Klasa 5 – https://www.classmarker.com/online-test/start/?quiz=vve5eb3dd0f9de5e
Klasa 6 – https://www.classmarker.com/online-test/start/?quiz=nmh5eb3df57047b6
Klasa 7 – https://www.classmarker.com/online-test/start/?quiz=hc95eb3e01b40004
Klasa 8 – https://www.classmarker.com/online-test/start/?quiz=vpn5eb3e03554351
Klasa 9 – https://www.classmarker.com/online-test/start/?quiz=meq5eb3e051280aa

ONLINE IQ CHALLENGE

Kliko këtu për të filluar testin!

Linku për kyçje në testim do të publikohet më 9 maj 2020 në orën 13:00 në facebook-un e shkollës.

Më 09 maj 2020 në orën 13.00 do të mbahet ONLINE IQ Challenge.

Në garë mund të marrin pjesë nxënësit e klasave 5, 6, 7, 8 dhe 9.

45 minuta për 30 pyetjet.

Pas testimit nxënësit e përzgjedhur do të intervistohen. Intervista përbën një përqindje të vlerësimit në total.

BËHU PJESË E SUKSESIT!

Mësime Online – Online Education

Të nderuar prindër dhe nxënës!

Ju njoftojmë se mësimi do të vazhdojë në shkollat Mehmet Akif! Së bashku me stafin, jemi të gatshëm për mësime online. Mësimet online do të mbahen nëpërmjet sistemit MyEducare, e që mund të përcillen nga llogaritë e nxënësve. Prej të hënës, do të fillojnë mësimet online.

Dear parents and students,

The education process continues at the “Mehmet Akif” schools. We are ready for online education with all our staff. Our lessons will be organized through the MyEducare program. You can follow it from your MyEducare accounts. We welcome our students to our online classes on Monday.